Uw full service Security bedrijf. Alle aspecten van veiligheid onder 1 dak.

Veilig zijn en veilig voelen zijn gevoelens die de aandacht verdienen. In welke vorm wij aan deze gevoelens kunnen bijdragen is in elke situatie weer anders. Beveiliging, Recherche of Consultancy, al deze aspecten kunnen voor u de oplossing zijn. Wij leveren maatwerk op het gebied van deze aspecten, dit alles in samenspraak met u om tot het beste resultaat te komen en het juiste gevoel te creëren. De medewerkers van Proventive zijn in de praktijk gevormd. Hebben vele jaren ervaring en zijn zeer goed opgeleid binnen de veiligheidsbranche.

Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken en uw huidige situatie te bekijken.

Hoe veilig is uw onderneming? 

Welke maatregelen heeft u genomen om uw onderneming veiliger te maken? En zijn dit de juiste geweest? Is mijn onderneming veiliger?

Het antwoord op deze vragen krijgt u van Proventive B.V. 

De veiligheidsbelangen in onze maatschappij worden steeds groter. Ondernemingen maken jaarlijks een budget vrij voor meer veiligheid. Zo worden particuliere beveiligingsbedrijven ingehuurd, technische- en bouwkundige middelen aangeschaft om een onderneming te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Echter gaat men er van uit dat door middel van deze maatregelen een onderneming beschermd is. De praktijk wijst echter anders uit.

Uw organisatie krijgt te maken met een reorganisatie, of u heeft last van bedreigingen, afpersing of ontvoering. U kunt zich voorstellen dat er acuut behoefte is aan professionele beveiliging.

Proventive BV
Postbus 2123
2301CC Leiden

E:  info @ proventive . nl
M: +31 (0) 6 15 87 1250