Door het inzetten van beveiligingschauffeurs kunnen een hoop risico's beperkt worden.

Uw of onze voertuig wordt een verlengstuk van uw kantoor. Zorgeloos kunt u naar afspraken zonder dat u zich moet voorbereiden op routes, u last heeft van files of andere weggebruikers. Zo kunt u zich volledig richten op uw zaken. In het kader van de veiligheid vervult de beveiligingchauffeur een belangrijke rol. In- en uitstap momenten worden minimaal en locaties en routes worden voorbereid. De beveiligingschauffeurs van Proventive hebben diverse specialistische rijopleidingen met succes afgerond. U kunt hierbij denken aan de opleiding CCVD-1, het kunnen rijden met hoger gemiddelde snelheden, gepantserd rijden en ontsnappingstechnieken.

Door de inzet van een goed opgeleide en ervaren chauffeur wordt u vlot, veilig en comfortabel vervoerd.

Uw organisatie krijgt te maken met een reorganisatie, of u heeft last van bedreigingen, afpersing of ontvoering. U kunt zich voorstellen dat er acuut behoefte is aan professionele beveiliging.

Steeds vaker wordt er een beroep gedaan op persoonsbeveiligers. Zodra er behoefte naar is, is het belangrijk om een professionele en betrouwbare partner te vinden.

Het doel van preventieve observatie is het tijdig herkennen van gevaren om er vervolgens adequaat actie op te nemen. Voorkomen is beter dan genezen.

Heeft u of uw gezin behoefte aan beveiliging of een veilig gevoel. Bij Proventive bent u aan het goede adres.

Door het inzetten van beveiligingschauffeurs kunnen een hoop risico's beperkt worden.

Proventive beschikt over geüniformeerde beveiligers. Deze beveiligers kunnen worden ingezet voor de beveiliging van objecten, mobiele surveillances, evenementen en receptiediensten.