Het doel van preventieve observatie is het tijdig herkennen van gevaren om er vervolgens adequaat actie op te nemen. Voorkomen is beter dan genezen.

Preventieve observatie is een vorm van persoonsbeveiliging. Proventive heeft hierin een geheel eigen werkwijze ontwikkeld. Deze vorm van persoonsbeveiliging zorgt er voor dat de inbreuk op de privacy minimaal is. Onze observanten zijn in de uitvoering van statisch- of dynamische observaties continu bezig met het maken van risicoanalyses. Hierbij wordt alle relevante informatie verwerkt in een dagrapportage. Naast deze dagrapportages wordt elk kwartaal een rapportage gemaakt van alle gebeurtenissen. Hierdoor beschikt onze cliënt meteen over dossiervorming.

Wij zetten alleen specialisten in die in bezit zijn van de juiste opleidingen en werkervaring. Alle medewerkers hebben voor deze dienstverlening een aanvullende interne opleiding genoten.

Heeft u of uw gezin behoefte aan beveiliging of een veilig gevoel. Bij Proventive bent u aan het goede adres.

Steeds vaker wordt er een beroep gedaan op persoonsbeveiligers. Zodra er behoefte naar is, is het belangrijk om een professionele en betrouwbare partner te vinden.

Het doel van preventieve observatie is het tijdig herkennen van gevaren om er vervolgens adequaat actie op te nemen. Voorkomen is beter dan genezen.

Uw organisatie krijgt te maken met een reorganisatie, of u heeft last van bedreigingen, afpersing of ontvoering. U kunt zich voorstellen dat er acuut behoefte is aan professionele beveiliging.

Proventive beschikt over geüniformeerde beveiligers. Deze beveiligers kunnen worden ingezet voor de beveiliging van objecten, mobiele surveillances, evenementen en receptiediensten.

Door het inzetten van beveiligingschauffeurs kunnen een hoop risico's beperkt worden.