De veiligheidsbelangen in onze huidige maatschappij nemen nog steeds toe. Bedreigingen, afpersing en terroristische aanslagen zijn slechts enkele voorbeelden waar veel mensen dagelijks mee te maken hebben. Mede hierdoor wordt steeds vaker beroep gedaan op particuliere beveiligingsorganisaties. De medewerkers van Proventive zijn in de praktijk gevormd. Zij hebben veelal een achtergrond bij overheidsinstanties. Zo zijn zij in staat om in een vroeg stadium risico’s te herkennen, analyseren en waar nodig nog erger te voorkomen. Op deze website kunt u meer informatie vinden over onze diensten, trainingen en medewerkers. Het management van Proventive zet deze eerste ontmoeting graag om in een persoonlijke gesprek.

Proventive wilt er alles aan doen om op voorhand u een vertrouwd gevoel te geven, dat u te maken heeft met een betrouwbare, onafhankelijke en eerlijke partij.

Proventive stelt hoge eisen aan haar werknemers. Kwaliteit in beveiliging en onze dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel! Wij hebben een duidelijke visie als het gaat om het waarborgen van kwaliteit van haar werknemers. 

Als full service security bedrijf hebben wij enkele professionals om ons heen verzameld. Proventive wil in elke hoedanigheid er voor zorgen dat wij u kunnen bieden wat wij u beloven.

Op dit moment heeft Proventive geen openstaande vacature.

Wel is Proventive altijd op zoek naar medewerkers, met een passie voor veiligheid die we kunnen gebruiken wanneer de mogelijkheid zich voordoet.

Stuur een open sollicitatie naar info@proventive.nl. Wanneer we een passende baan hebben zullen we zeker contact met je opnemen.